race report douvrin 24-09-17

race report douvrin.

zaterdag: zaterdag heb ik eerst de motor ingereden na een revisie van de motor, waarna ik nog 2 sessies mooi heb kunnen trainen.

zondag: zondag had ik mijn tijd 2sec. verbeterd t.o.v. zaterdag waarmee ik een mooie algemene 6e plaats heb gequalificeerd.

Race 1: bij de start was ik goed vertrokken tot op de 4e plaats, na een paar rondes had ik een fout gemaakt en teruggezakt naar de 6e plaats waardoor ik in een mooie strijd ben beland met Tjeerd nieuwkoop na een paar rondes in die strijd hebben Tjeerd en ik contact gemaakt en is hij gevallen.Waarna ik in een strijd ben beland met keo theunissen. uiteindelijk ben ik 5e geindigt...

Race 2: In de 2e race zijn Keo en ik samen vertrokken en een mooie strijd gevoerd door de wedstrijd heen...hiermee ben ik op een 4e plaats beland...

nu sta ik op een mooie 3e plaats in het kamioenschap.

ik wens Tjeerd veel beterschap en een spoedig herstel !

ook wil ik iedereen bedanken voor het steunen,tips geven, helpen en vooral de zeer leuke tijd samen! :)

#sport #racing #ktm #moto

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten